submit


Ek is byna. Ek is’n spaanse groot in die kollege. Ek woon in’n gebied in die VSA, waar daar is geen Meksikane (die wedloop ek vind die meeste aantreklik). Ek het besluit om’n paar maande gelede aan te meld op’n spaanse chat kamer te vind iemand om te oefen my spaans met. Hy is my ouderdom en weet’n goeie bedrag van die Engels. Ons leer van mekaar. Ek is byna. Ek is’n spaanse groot in die kollege. Ek woon in’n gebied in die VSA, waar daar is geen Meksikane (die wedloop ek vind die meeste aantreklik). Ek het besluit om’n paar maande gelede aan te meld op’n spaanse chat kamer te vind iemand om te oefen my spaans met. Hy is my ouderdom en weet’n goeie bedrag van die engelse. Ons leer mekaar ons taal. Hy is die dieselfde godsdiens as my, hy is baie oulik, en alles wat ek wil hê. Vandat ek klein was het my ouers het vir my gesê om nie te gaan op die chat rooms, nooit vertrou mense aanlyn. Ek is bang om hulle te vertel. Moet ek vir hulle vertel. As dit so is, wanneer en hoe. Hy kom na die VSA in desember en ek is die oorweging van die vergadering hom en sy familie. Ek sou iemand met my, nie alleen nie. Ek het regtig hou van hom. Advies. My raad. moenie betrokke raak. Ek haat om te sê dat, omdat ek weet wat dit is soos om betrokke te raak met iemand oor en internet konneksie. Maar ek kan amper waarborg dat dit is nie wat jy soek vir. Jy dink jy weet hom, maar jy kan nie weet vir seker nie. Dié foto’s, of selfs video geselsies, dalk nie die man wat jy dink hy is. Jou ouers is reg vir die waarskuwing wat jy nie om mense te vertrou op die internet. Ek wens ek sou na hulle geluister. As’n slagoffer van verkragting, moet asseblief nie sit jouself in die potensiële gevaar. As jy bang om jou te vertel jou ouers, wat beteken diep jy weet dit is t’n gesonde situasie. Ek is nie probeer om te reën op jou parade, hon. Maar ek weier om die risiko te laat iemand beseer so erg soos ek was as gevolg van die internet verbindings. Ten minste luister na wat ek te sê het, asseblief. Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing, Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing, Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing

About