submit


Ek het nie enige inligting oor hierdie video, behalwe dat dit uit Mexiko. ‘n man gesien wat doodgesteek met’n ys pick. Hy s gesteek oor tye binne die tweede video. Ek het geen idee wat die man gedoen het om dit te verdien. Ek vermoed dit was iets onvergeeflike soos steel iemand se lemmetjies of hy geëet het die laaste taco, maar dit is altyd pret om iets te kry uit Mexiko, waar almal is hoog op kokaïen en niemand gee’n fok. Hoekom kan ons nie almal net eet tortilla saam en kry saam. Ek is bereid om te wed hulle regtig gehaat dat die man, ek wens die video was langer pad te kort ek was net begin om te kry in dit en dit afgesny. Ek is met jou. Indien die slagoffer betaal met sy lewe, hulle kon ten minste het geneem’n paar ekstra tyd en sorg, om te maak’n vermaaklike video. Iets soos stroping van die dude kaal, hang hom aan sy voete, sny af van sy penis en balle, dan is sy hande en voete, dan miskien is sy laer arms, ens. Jy weet, iets lekker om te maak’n interessante en vermaaklike video vir ons genot. Ooreengekom. kan net hoop dat hy werklik verdien dit as ek kan gebruik om die regter-jurie-laksman brille maar sedert sy Meh ikoon hy was prolyl’n onskuldige burgerlike ontvoer. blik My god die gat op die ding. Ek wonder of klein fout kolonies leef in elke inkeping Dink. Daar is iets oor iemand skree en veg vir hul lewe wat maak dit’n bietjie meer moeilik om te kyk. Fuck. Die beste deel is wanneer hulle skree, en jy kan begin met die aanhoor van die bloed en pyn mengsel in die vokale-akkoorde, is dit byna gaan uit skreeu om te gegil. re-Piet Ja, holy shit, dit was moeilik om te kyk. Dit was die moeilikste senor stomp beanery gewerk het die hele dag. Jeez, as dit was in hul besigheid plan om dood te maak hierdie man, hoekom nie net sit’n plastieksak oor sy kop, ‘n uitgang sak van spesies en die opruim makliker sou wees. Jy weet al die Meksikane is werklik Maya in elk geval en die lewe beteken niks aan hulle aanvaar nie meer sonlig altyd meer sonskyn niks meer van die antieke Maya is bekend aan die dood van derduisende net om te verseker dat die son sal weer skyn dom meng in sommige Spanjaarde en Franse en jy kry naby. die meeste van die mense maak’n run vir die grens is mestizen (sp.) hoe frank Ha-ha. Dit sou cool wees om te gaan terug in die tyd wanneer hulle sou verrig hul menslike offers. Om te sien hulle onthoof hul slagoffer, dan gooi die hoof te bons al die pad af in die piramide stappe in’n rivier van bloed blink in die son. Van die kursus, ek onthou dat ek sien wat in die Bybel nou Jy moet nooit, maar nooit steel ‘n ander man se taco Vergeet sy gat vergeet van sy vrou doen wat jy Wil op sondag, maar moenie jy al ooit maar ooit raak’n mens se taco jy is gewaarsku O my God. Jy het dit aangeraak. jy raak my taco. Ek kan nie glo dat jy aangeraak het my taco. Dit is verwoes nou sterf pennies Madre. Little foot Dan ek sal nie vra wat jy sou doen vir McDonald s frans fries. Ek sal net nie jou Kleinheid, so ma, moenie bekommerd wees nie, ek sal nie vra jy. re-Piet Nee nooit. Jy mag nie aetat nog’n maand s kaartjie of maar diegene fancy katte gepraat terug in die dag re-patee verkies om’n vis taco of’n mooi vet groot taco hy hy.Ek hou lek al wat taco sap en kry dit oor my gesig en om dit drup af my ken, en dan neem ek my vleis en ek stop die hel uit van die wat opgeblase taco, en ek kry rof met dit voor ek dit eet, en in die einde ek gee dit’n paar spuit van my eie spesiale warm sous. Jammer, ek het weggedra. Bietjie voet kruideniersware Maar ek is nie seker of jy regtig wil jou taco ruik soos vis. Dit moet meer van daardie bone en kaas burrito reuk om dit uit taco bell. kruideniersware vleis tacos of fishy kinders. Jy kry net’n mooi skoon taco met net die regte hoeveelheid van alles. Deal met dit. kruideniersware Wag, jy wil sappig. O ok, jy wil dit sappig, never mind. Net vergeet nie ek het gesê dat iets Jammer om jou volgende ex meisie, ek m’n morsige eter. Ek is bly ek het gesê ek het dit geëet VOORDAT ek by my spesiale warm sous. Dit is nie’n perfekte analogie ok. Al hierdie praat oor tacos terwyl’n man is doodgesteek. Man, ek is lief vir julle. Raak nie jou taco sodat jy wil hê dat jou mes gaan steek drumpel. O, fok ys pick. Dink tel byl (wat sou ve super brutal) totdat ek gesien het die video. Daar gaan dat borrelende klank weer. Legh, Wat’n pynlike en stadige manier om te gaan. Ek sou gewees skreeu’n hel van’n baie meer as hierdie man. Dink ek is net’n papperd. unbale Ha. Wat my herinner aan wanneer ma sou maak vir my daar staan terwyl sy vasgepen op die soom van my broek voor naaldwerk hulle, wat seer soos die hel Hamah. Dankie jy. Die man wat beskadig my en het my my eerste onthoofding soos jare gelede lol. Nee, sy is t regtig. Ons is net rond. Ek is al, en Nettie is’n bietjie ouer as ek. Ek is bang dat as ek vertel haar werklike ouderdom, sy sal steek my met’n ys pick soos die mode hierdie man ontvang op hierdie post so, uit vrees vir my eie lewe en familie s, ek het besluit om nie die inligting te deel. Die lewe in Mexiko is gevaarlik as mense verkeerd vir blokke van die beweging van die ys en dan dikwels die ys plukker kom saam om die werk te doen. Wanneer was die werk op hierdie? Wat het hy te sê? Hy moet verduidelik wat hy na bewering gedoen het om te verdien die einde wat hy ontvang het

About