submit


ons het soos’n sop wat ek ontmoet hom in die ondergrondse en onmiddellik ons voel iets meer as net fancy. ons het’n kortste ons praat nog deur skype maar dit is t die dieselfde ek is lief vir hom, en hy het gesê hy sal kom om te Mexiko, maar hy het nie die paspoort. Ek wil nie om hom te verloor, hy is my beter helfte ek het’n plofbare humeur en ek wil nie om hom te neem afgesien iemand my kan help asseblief. Ek wil om te weet hoe die poolse man is wat hulle wil hê in’n meisie, waarskynlik ek is op soek soos poolse meisie wat is die rede waarom hy het na my gekyk in die ondergrondse. Dit het’n tragedie in die maak geskryf oor dit. Laat ek jou vertel, my liewe, as een wat gewen het en verlore is lief vir meer kere as wat ek wil om te erken, dat die WARE, BLYWENDE verhoudings is meer gebaseer op wedersydse respek as uit die ongetemde passie. Die meeste van ons grootouers was getroud met’n baie langer as kontemporêre paartjies, en dit was t, want hulle HET mekaar voel nie. Romanse is die kersie op die koek. Respek en begrip is die grondslag van’n liefde wat duur, en die oomblik wat jy probeer om te vorm enigiemand, insluitend jouself te pas’n vooropgestelde idee van warm, brandende passie, jy leef op geleende tyd. En laat my waarsku julle weer uit ondervinding, lang afstand verhoudings is gedoem. Ek weet daar is duisende van die mense wat sal ontken dit, heftig en met hul eie verhale van sukses, maar uiteindelik het dit val uitmekaar. Soos ek vroeër gesê het, passie is nie genoeg nie. Verhoudings is oor gedeelde ervarings, goeie en slegte. Jy kan nie float deur op stomende e-pos en geloftes van die lovelorn verlange vir ewig. Daar is uitsonderings, ek is getroud met my vrou na’n twee-jaar lang-afstand verhouding het die lewe saam in Pole. Sy was vasbeslote. Dit is t gaan om te werk vir ewig, ‘n lang afstand. Maar as jy kom om te Pole, bring’n paar ordentlike Mexikaanse kook omdat Europa en Pole in die besonder, is kak vir dit. Hy is nie’n grap. Jy sal dit nie vind selfs’n skyn van outentieke Meksikaanse kookkuns by enige restaurant en bestel iets burrito-styl beteken eenvoudig dit is bedien met rooi bone. Dit is nie te moeilik om te vind gepekelde jalapenos, en daar is’n paar cruddy cheddar klop-offs wat sal doen in’n knippie, maar as jy wil om iets meer gesofistikeerd as nachos, jy weer op die creek. Ek weet dit klink tangensiaal oorbodig wat jou post is oor, maar iets wat maak jy mis die huis gaan maak alles anders wat baie moeiliker. Ek het’n Tamale druk met my uit die verenigde KONINKRYK, nooit gebruik dit hier en gooi weg my Meksikaanse kos bestanddele. Ek verkies die maak van Indië en Thai kos. Ons is uit te gaan vir byna’n jaar, tussen afstand en my reis na Pole ons is van plan om te trou in ongeveer’n jaar en ek gaan om te lewe na Pole in maande. Dit is die moeite werd, afstand kan word crappy soms maar, aan die einde, wanneer jy vertrou en lief te hê, kan jy oorkom die struikelblokke. Die enigste goeie guacamole ooit bereid om in PL was hier, in my kombuis. Ek vermy almal kwasi-Mexikaanse restaurante in Warskou, vir ten minste’n jaar. Maar die kos is hier in oorvloed, en baie van dit lekker. Die weer sal wees’n groter uitdaging vir enige Ouer is as die gebrek aan behoorlike taco of chimichanga. Maar as jy kom om te Pole, bring’n paar ordentlike Mexikaanse kook omdat Europa en Pole in die besonder, is kak vir dit

About