submit


My Mexikaanse vrou is die beste vrou wat ek nog ooit bekend. Ek is getroud byna jaar, het in die huwelik, gestremdes — byna heeltemal vermink. Haar sorg en liefde het my gehelp deur middel van talle krisissituasies. Haar familie is baie ondersteunend, selfs al is, met goeie rede, het hulle nie vertrou nie die Amerikaners, en sy is ongelooflik omgee en luister, nooit veeleisende en liefdevol en sag. My goeie vriend getroud met’n Mexikaanse vrou, hulle het’n baba, het sy besluit om te gaan na die hoek winkel en laat die kleuter by die huis alleen. Die baba probeer om te kry uit die venster en vind haar ma, verwurg en versmoor tot die dood. Die baba was’n blonde hare blou-oog engel en is nou in die hemel. My vriend was in’n ander land te werk vir sy Amerikaanse maatskappy, hy het die boodskap gekry het, het terug gekom, sy was die drink — die polisie het niks gedoen nie. My vriend het deur twee jaar van depressie en hartseer, die vrou gebloei hom droog vir diegene twee jaar — verdwyn het, is gevind in die dwelm wyk en beskerm deur haar familie. Ek weet nie wat gebeur het by die egskeiding ander te hoor dat sy het tot laat en die regter het die saak na’n hoër hof. Hy het gevind dat’n Mexikaanse dame, wat nie hierdie kwessies — sy is’n skoolhoof, ‘n skrywer, en wonderlike persoon — en sy het hom terug uit die putte van die hel oor die verlies van sy enigste kind in die lewe. Sy is lief vir hom, sorg vir hom, en haar volwasse kinders liefde en sorg vir hom. Die ware antwoord is.»Dit hang alles af, en jy kan nooit vertel.»Daar is onverantwoordelik en crazies in elke enkele ras en geloof in die wêreld. Die laat vaar moeder was’n skisofreniese wat was’n alkoholis. Die vrou skoolhoof — is’n vrou met’n ongelooflike beginsels. Hy is nou in groot vorm en diep in die liefde. Jy kan nie’n persoon oordeel deur hul ras — net hul woorde en dade. As jy dink oor dat die verklaring en dink oor Donald Trump vir’n oomblik — jy sal verstaan waarom Meksikane nie soos Gringo se dat daar nog baie. My vriend en ek beide bejaardes gringos is ongelooflik bevoorreg is nou te groot ondersteuning stelsels en dames hier in Mexiko. Ek voel geëerd — en net’n huis gekoop vir my vrou as demonstrasie van my liefde. Ek dink hulle doen. Daar is’n paar miljoene van hulle is daar in Mexiko en vir wat ek hoor, Mexiko is nie besig om uit te loop van mense. So, hulle trou en kinders. Is hulle goeie vroue? Hang af wie jy vra. Baie Mexikaanse mense het vir my gesê dat ek was mal om te verkies om’n vrou van Mexiko oor diegene»pragtig, baie open minded en makliker om te kry gringas». Jy sien, veralgemenings oor ander mense is oral. Dit is altyd’n uitdaging om te trou in’n ander kultuur. Behalwe om te weet jou nuwe gade, jy kry ook om te»leer»haar kultuur. Uit persoonlike ervaring, ons is tans getroud vir die jaar en ek het geleef jaar in Mexiko met my vrou, ek sou sê dat’n vrou uit Mexiko kon maak’n goeie vrou vir jou as: Jy is’n bietjie avontuurlustig en wil om verbaas. Die meeste Meksikane, mans en vroue, koester hul persoonlike vryheid en liefde nie doseer aan wat om te doen. Kan neem’n bietjie van die bossiness uit sonder haar die begin van’n argument. Net man en aanleiding tot die uitdaging van die lewe met’n temperamentele vrou. Baie blyk te wees’n bietjie jaloers, ook. Wat net kan wees engrained in die kultuur. Myne het’n gevorderde kursus oor die feit dat jaloers. Jy óf geniet om omgegee vir hierdie pad, of jy net leer hoe om dit te duld nie. Baie Ouer vroue het net lief vir om te hardloop hul huishoudelike sake op hul eie terme. Wat ook al hulle is. So, bly open-minded en nie probeer om op te lê jou uitsig in’n afdeling, waar jy het geen besigheid om betrokke te kry, Jy kry nog steeds uit te voer die asblik uit, al is. Jy is in groot familie partye en wil om te spandeer jou vakansie met jou in-wette. Mexikaanse mense is lief om met hul uitgebreide familie en het gewoonlik nie op hul gemak voel om weg van hulle vir lang periodes van tyd. Jy glo nie dat Mexikaanse vroue, as kwansuis wat gebruik word om te machoism en onderdrukking deur die rooms-Katolieke Kerk, is makliker op beledigende of verneuk mans en aanvaar valse morele standaarde. Sekerlik, die meisies van die Noorde sal gee jy die meeste geneig om die boot as jy dit durf waag om te probeer om te lê sulke dinge op hulle. As jy wil om te trou met’n vrou uit Mexico, jy is goed aangeraai om lief te hê haar land byna soveel as haarself. En eet alles wat sy sal kook vir jou. Natuurlik, dit is’n bietjie oppervlakkig as goed, maar daar is seker baie mense daar buite wat sou pas in hierdie beskrywing. Een woord van waarskuwing aan die einde: In die Mexiko dit is nog steeds sosiaal ietwat aanvaar te»trou»in’n beter lewe. Betekenis uit die huwelik van gerief, hoofsaaklik ekonomies. In Mexiko, soos oral anders, vroue gewoonlik nie gooi hulself op enige buitelandse-gebore man sonder om iets in die mou. So, as iets te goed lyk om waar te wees. dit IS gewoonlik te goed om waar te wees. Dit hang af van hul sosiale klas, opvoeding, inkomste, ens. As jy praat oor die swak Mexikaanse vroue, ek raai teen trou hulle. Die rede waarom. Vir hierdie redes. As’n disclaimer, ek is nie veralgemening of stereotipes. Ek is uit te wys die harde waarheid gebaseer is op wat ek gesien het. Hulle hou nie van enige ander ras of kultuur buite hul eie. Ek het met baie Mexikaanse vroue wat plat uit haat swartes, maak pret van Asiërs, Indiërs, ens. Hulle vermy blankes en so aan. Klink goed, is dit nie. Verkeerd. Baie swak Mexikaanse vroue gebrek aan gehalte-onderwys of enige onderwys op alle. Ek het gehoor van’n paar gevalle waar vaders weier om te laat om hul dogters gaan skool toe. Mexikaanse vroue is dumbed sodat die mense kan beheer hulle makliker te maak. Hulle is afhanklik van hul mans vir byna alles. ‘n baie van die Mexikaanse vroue wat ek ken kom oor na my huis om te leer hoe om rekeninge te betaal, hoe om engels te leer, hoe om dit te doen en dat, ens. Nie jou»sterk en vurige»Latyns stereotipe. Mexikaanse vroue het’n baie giftige familie-eenheid. Mense is veronderstel om te wees die broodwinners en die vroue is bly by die huis huis vrouens. Ek het gehoor dat sommige vroue nie werk nie. Verhoudings is nie regtig gebou op liefde. Dit is al oor die oorlewing en besigheid. As jy ryk en kan voorsiening maak vir’n Mexikaanse vrou se fisiese behoeftes, sy sal met jou trou. Dit is net die kultuur hulle was grootgemaak in. Jy is beter af op die trou van die Mexikaanse-Amerikaanse vroue of Mexikaanse vroue van die hoër klas. Hulle het verskillende kulturele waardes en meer onderwys. As jy’n swak Meksikaanse vrou wat is nie soos die punte hierbo genoem, is groot. As jy dit doen en nog steeds wil’n verhouding, dit gaan moeilik wees. As’n Amerikaanse Man trou met’n vrou Latyns, ek sou gelukkig om haar in die wette kom om te besoek met ons’n baie, en ek sou verwag dat’n baie pret saam met hulle, maar ek het die sê wanneer hulle het om huis toe te gaan. Hulle sou hê om hul eie huis te gaan. Wanneer ek wil om alleen te wees met haar, ek sou sê so en hulle almal wil hê om saam te gaan sonder’n argument. En ek wil haar gesin te sorg van die self finansieel, en nie afhang van my om te sorg van hulle. Ek het’n Hard vrou wat bepaal na my toe haar seuns sou kom om te lewe in ons huis en ek sou nie’n sê in die saak. En ek sou ook nie bereid wees om die huis van hul hawelose familie lede. Besoeke sal ok wees as hulle hul eie plaas om terug te keer na. Eerste, ek het om te sê dat veralgemenings oor al die mense, of selfs al die vroue, van’n spesifieke land sal altyd verkeerd is tot’n mate. Nie al die Mexikaanse vroue is dieselfde. Ek het geen twyfel dat daar is’n paar Ouer vroue wat sou nie goed wees vroue op alle. Maar, uit my persoonlike ervaring, my vrou is’n absolute engel. Sy is gebore in Mexiko en hier gewoon het (ons albei leef in Mexiko nou) die meeste van haar lewe. Ons ontmoet in die VSA Sy het beide die VSA en die Mexikaanse burgerskap. My vrou is mooi, vriendelik, intelligent en werk hard om ons te help bereik die doelwitte wat ons uitgelê vir onsself. Sy kan’n bietjie jaloers so dit hou my op my tone. Maar sy weet dat ek is toegewy aan haar en vir ons huwelik. So, terwyl ek oor die algemeen probeer om te verhoed dat die breë veralgemenings oor die mense van’n spesifieke land in my eie, persoonlike ervaring, tot watter mate my vrou is tipies van die Mexikaanse vroue, hulle is uitstekende vroue. Nee, as jy gaan deur die egskeidingsyfer in die land, en in die meeste gevalle, dit is die man wat wil die egskeiding. Maar dit is skaars’n uitspraak oor die Mexikaanse vroue wat goeie vroue. Die vraag moet wees teenoor mekaar gestel deur die vraag of die Mexikaanse mense maak goeie mans. Sedert ek was nie naby wat getroud is met’n Mexikaanse vrou, of baie van hulle, ek kan nie’n direkte antwoord op die vraag, maar een, ek glo dit is onmoontlik om te veralgemeen op hierdie wyse enige plek in so’n saak, en tweedens, die vraag is inherent onregverdig, geslag-bevooroordeeld, irrelevant en, as ek mag byvoeg, belaglik

About