submit


Okay so het ons ontmoet in die Geskiedenis klas, ek draai op oktober en Hy is (Leo) draai op Nov. Ons praat baie in die Geskiedenis klas, ons praat oor ons kultuur. Hy is Mexikaanse en ek is Sjinees (gebore in die VSA). Hy begin praat hoe hy gehaat Meksikane wanneer hy Mexikaanse homself en vra ek hom. hoekom jy haat Meksikane wanneer jou Mexikaanse. Hy is soos ek haat die manier waarop hulle optree en dinge, hulle dink hulle hy skofte. hy praat oor hy haat Mexikaanse meisies ook, hulle dink altyd die mooi en sexy. Ek is soos. Ek is ook dat hy»soos geen jy net op te tree normaal. Lol. Hy het vir my gesê hy wou nie die datum Mexikaanse meisies. So, hy het net nie hou hulle, en hy lyk nie Mexikaanse op alle, hy lyk soos Dominikaanse en Puerto Rikaanse. Of’n bietjie meng daar. Alledaagse naskool hy het die nag die skool en kry uit by pm, maar op vrydae kry hy uit die normale skool tyd. Hy vra my wat ek doen naskool, vir my vra of ek sal gaan met hom te eet en dan film. Ek wil okay seker dat daar geen probleem. dan op vrydag ons het nie gaan om te eet en te fliek, hy het vir my gesê hy neem my na sy suster se huis om films te kyk, want haar huis het’n baie van die flieks. Hy is soos ek byt nie. lol. So, wat beteken dit wanneer hy neem my na sy suster se huis? Selfs die hy was seker te maak as sy is nie tuis nie, maar sy neefs is daar. En daar is’n kans dat sy suster sal die huis te wees. Ons het daar en sy neefs is lekker om my en al. Na’n ruk het sy suster by die huis kom, en hulle was in gesprek. dan Leo het vir my gesê sy suster hou van my Lol. Ek is soos. het okay. Hy vra my as ek gaan saam met hom na sy vriende Baba Bad, ‘n meisie swanger geraak het van ons skool. Maar ek weet nie wat dit is. en veroorsaak dat ons vandag het nie gaan na die teater, vra hy my of ek gaan saam met hom op dinsdag of woensdag, want daar is die skool af. So. dit beteken nie hy hou van my of nie. Ek is nie seker nie. Na sy suster se huis, ons het om te eet aandete by’n Amerikaanse Diner. Ons praat baie en ons het’n goeie tyd. Ons praat oor die Tiener Swangerskap en wat sal ons doen as dit was een van ons. Maar kyk, ek is’n Tiener ma myself. Ek het’n baba meisie maand oud. Ek weet nie of hy sal ophou om te praat met my, want ek is’n ma. Ek het nie vir hom gesê nie. Maar ek gesê het jy glo ek is swanger voor. Jy sien al die vet in my en hy is soos geen jy lieg. Hy was’n baie mooi man. hy lag vir alles. Ons het’n baie in gemeen wil praat oor ons kultuur. hoe ons hou nie van dit en dat. Ek persoonlik haat die Mexikane. maar nie almal van hulle. Ek bedoel die pervs een. wat noem jy sexy op die straat uit van nêrens in NY. Ja hulle -_. Hulle het my haat Mexikane. Geen misdryf as jou Mexikaanse. Maar Leo is anders. hy sou sit langs my tydens my vrye tydperk in die skool toe hy veronderstel is om te wees in die klas. ha-ha. Ek vra hom hoekom het jy nie sit met jou vriende. Hy wil veroorsaak dat jy hier altyd deur jouself en ek wil nie sit met hulle. Ek is soos hoekom. Hy is soos ek vir jou gesê het ek hou nie van die manier waarop hulle optree, en hulle praat oor die dom dinge. Lol. So wat het my laat lag. hier. Hy neem my na die klas soos elke keer as ons stamp in mekaar. die een keer wat ek hom vra as ek kan verander in die badkamer en dan neem my na joga klas, hy is soos okay seker en dan vra my as wat hy kan hardloop na die klas en kry’n slaag en kom terug hier wag vir my terwyl ek gaan om te verander. Ek is soos dit is soos ek pla hom en irriterende hi. hy wou nie sê dat hy is soos ek nie omgee nie. Ek sal terug wees so vinnig as wat ek kan) ek is soos goed dan. Hy het terug gekom en geloop het om my te joga klas en hy het na die klas. Maar soos na die aandete op vrydag. hy maak nie sms my of bel my. hy het gesê hy gaan om my te bel by pm om seker te maak as ek kan gaan na die baba bad met hom. hy het my gevra om’n paar keer as my ma laat my uit te laat. tydens die ete het hy wou om my te neem huis vroeg, so my ma sal nie bekommerd wees oor my nie. So, ek is nie seker oor hom. Hy vertel my hoe hy hou van meisies wat ouer as hy en ek het vir hom gesê ek hou van ouens wat’n paar jaar ouer as ek. ons is soos die teenoorgestelde. So, ek weet nie. vertel my oor hom. Of hy net wil vriende te maak met my. wil Net vriende. Ek gee nie om nie met’n vriend soos hom, want hy is lekker in teenstelling met ander Mexikaanse ouens. Hy het gesê hy sal my leer spaans en dinge. Dink jy hy hou van my? ‘n bietjie. of selfs nie. Of jy dink hy is’n speler. Vertel my oor dit. Ons praat ook oor ons eerste bf gf, en as ons gedateer ander rasse. Ek het vir hom gesê my eerste bf was Afro-Amerikaanse en hy gedateer’n Chinese meisie in die middel skool. so ja. dit is oor dit. Dankie vir die lees van al hierdie

About