submit


Ek weet dit klink dalk dom, maar ek het’n ontmoeting met hierdie Mexikaanse man drie weke gelede. Ek kan nie sê as dit gaan om te wees’n ernstige verhouding, maar hy was so soet en sexy. Vertel my wat om te doen om te wees rondom die Mexikaanse mense of hooked up met hulle. Ek permanent woon in Engeland.so wat kan’n probleem wees. ((am. Ek weet dit klink dalk dom, maar ek het’n ontmoeting met hierdie Mexikaanse man drie weke gelede. Ek kan nie sê as dit gaan om te wees’n ernstige verhouding, maar hy was so soet en sexy. Vertel my wat om te doen om te wees rondom die Mexikaanse mense of hooked up met hulle. Ek permanent woon in Engeland.so wat kan’n probleem wees. ((is in Kanada vir’n kort terwyl) Net’n vrou. Het pret terwyl jy weer met hom. As hy is naby aan sy eie kultuur, haal’n paar spaanse frases om te sê, ha-ha. Jammer, maar jou vraag amuseer my. Hangmat, wat het jy oor die ou presies? Sy lyk, die aksent, sy gedrag. wat. As dit is die eerste dinge, miskien dink oor dating paar Middellandse see mans. Daar is baie van die baie sexy spaanse ouens wat in die verenigde KONINKRYK, byvoorbeeld. moenie dink van hom as Mexikaanse (A ll rassistiese) net dink van hom as’n man, speel dit maklik en laat afkoel. Wees jouself en nie vals. Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing, Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing, Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing

About