submit


Ek het gedateer wit ouens het my hele lewe het ek myself is Spaans. Ek weet baie van die wit ouens wat lief Usa meisies. Dit hang net hoe jy jouself dra. Wees vol vertroue en op te voed jouself op wit mense kultuur lol Hello totsiens ek is wit en die meeste wit mense nie vind Latinas om aantreklik te wees, het hulle oorweeg Latinas te wees hoere dit is dit. Ek weet meer oor wit kultuur as wat jy doen, want ek is wit. Bellemare se Heuning, jy dink jy weet wat die mense wil hê. Jy is so tipiese en vervelig. Vroue haat op ander vroue is die mees disgusting ding. Slut shaming ook. Ek kan nie eens dink die tipe van ouers wat opgewek. Laat my raai, jou ma was’n enkel-ma. Bellemare is en watter tipe van ongeletterde wit mans doen jy jouself omring met. Die wit mans wat ek weet is intelligent, kollege opgevoed en goed-gereis. Hulle maak nie dom veralgemenings oor Latinas. Wat ek intelligente Latyns sou selfs wil’n ou wat gebruik maak van die woord»slet»te beskryf’n vrou. Dit is’n lae klas en close-minded. Tipies, iets wat’n ongeletterde persoon sou sê. Ons. Nee dankie. deur die manier hey wit mense, weet jy wat Meksikane noem Mexikaanse rys. Die antwoord is rys lol dom wit mense O ha-ha dankie, ek is jammer ek is’n dom wit seun lol ek het nie regtig praat spaanse ek kan net vloek en om kos uit’n spyskaart lol. Ek het net geleer dat van praat ha-ha. Dankie vir die regstelling van my ek sal die gebruik van hierdie kennis vir die bose ha-ha grap Blankes is die mees diverse race daar is so ver as die vel, oë en hare kleur. Latinos is gemeng met wit, maar as dit nie was vir die Europeërs kom na Amerika, dan Latinos sou nie bestaan nie. Soms is ouers van die Mexikaanse meisies is baie jaloers en die beskerming van hul dogters, asof hulle was’n diamant. Ek is Mexikaanse en soms my pa is jaloers LMAOOOOOOO versekering hulle is die beskermers van hul dogters. H wat is die rede waarom hulle laat hul dogters haar swanger is of nie. En laat hul dogters rok soos hoere. o ja, ‘n groot ouerskap. Bellemare is Jou ongeletterde en stereotipiese antwoorde is hilarious. Besef jy hoe simpleminded jy klink? Wat jy nodig het om uit te kry meer en ervaring van die wêreld. Jou naby gees is absurd en eerlik, dit maak jy klink belaglik stom. Daar is’n baie van die stereotipes oor»Boricuas’, soos hoe hulle is gewoonlik vuil en is baie aggressief. Maar ek weet dit is nie al nie waar nie. Ek het net opgemerk jy, meisie, ek het gedink jy was. Jy klink soos’n onvolwasse en dramatiese kind. Ons. Ek is’n Mexikaanse. Dating’n swart man is verskriklik vir ons ras. Die meeste Meksikane mammas sê as hulle sien hul dogters met’n swart man wat hulle is nie uit te gaan ooit. Dit is soos’n dis eer, amper soos die man, wat het ek verkeerd gedoen het vir my dogter om te draai uit soos dit. Mammas verkies om hul dogter te eindig met’n aantreklike man. Niks, maar swart. Iemand sal behandel hulle reg. Diana het ek gesien het’n jaar-ou vrou uit Mexiko — datum’n swart dude en albei haar dogters datum swart dudes Bellemare se dit klink asof jy dalk’n bietjie bitter teenoor Mexikaanse vroue. Het jou kêrel laat jy vir een? Al Latinas nie trip. die enigste pragtige Meisie is Puerto Rikaanse vroue. Moenie gaan vir’n Mexikaanse vrou, hulle het geen syfer hoegenaamd. Boricuas aan die ander kant is godinne Bellemare se jy klink baie ongeletterd en onkundig. Die roeping van die Mexikaanse vroue se tewe»en sê:»Boricuas»is godinne maak jy klink’n bietjie onseker. As’n Mexikaanse vrou wat ek kan erken dat daar is’n mooi vroue van alle rasse. Nie net Meksikaans. Hoe oud is jy. In elk geval, hoekom het ons nie’n prentjie van onsself en laat die seuns besluit wat lyk meer soos’n»godin»het. Jy eerder neem’n groot, wit nare vagina. Selluliet. Geluk. Maar moenie praat sleg oor my ras, want dit is nie waar nie. Die meeste Meksikane nie staar na die mense, as hulle dit doen dan is hulle vreemd en raserig. Diana ten minste ons was ons koekies. Wit vagina is’n beter manier as Latyns vagina. Selfs latyns-mense sal jou vertel dat. Diana Latinas het meer selluliet as wit meisies doen, en die statistieke bewys dit. Usa vroue is die tweede mees oorgewig ras wat daar is (swart vroue is in die eerste plek vir die feit dat oorgewig). Latyns-btw is’n nare, wit btw is nie. Ek is San Antonio ook en ek is Mexikaanse en dit is hartseer dat jy wil beskryf’n hele kultuur soos dit. Ek besef dat jy kan nie blootgestel word aan verskillende kulture, want jy kan nie’n opvoeding en’n oop gemoed. Die aantreklike Meisie sou nie op datum is’n ou soos jy. Jy kan nie eens vorm’n behoorlike sin. Die wit mense wat ek ken is opgevoed en goed-gereis. Jy is net’n eenvoudige-minded dude. En heuning, ons is nie al die vet dit is net dat die goeie-soek Usa meisies sou waarskynlik nie raak’n klaslose roes soos jy. Kry’n reality check. of wit en nie gewoonlik word aangetrokke tot wit meisies of manier erger word wit en nie voorstedelike en probeer om te pick-up meisies mithais die hel nie. Ek is getroud. Na’n ongelooflik warm wit man wat hou my voortdurend tevrede. Wie doen wat. Ja, jy is reg met die Mexikaanse vroue nie so aantreklik as suid-Amerikaanse vroue. maar’n paar dinge om te oorweeg, alto van die suid-Amerikaners is gemeng met die Indiaanse, swart en wit wat gee hulle’n beter gene en funksies. nog’n ding is dat Colombiaanse Brasiliaanse en Venezuela vroue kry meer plastiese chirurgie gedoen as enige ander latyns-Amerikaanse land hul»pragtige eienskappe soos jy sê is nie’n natuurlike. Maar Meksikane is vir die grootste deel oorwegend Indiaanse met’n bietjie van die Europese gemeng, sodat die Die indiaanse gee die Mexikaanse vroue plat butts en plat borste en’n muffin top, en ander inheemse funksies want hulle is meestal Indiese. Ek kan heeltemal respekteer jou mening. Ek gebeur om te dink Usa mans is bruto. Veral wanneer hulle gebruik woorde soos»beanery»en het absoluut geen klas. Bruto. Die lees van jou kommentaar het my gag. Jy klink soos’n self-walging of omdat die Spaanse kultuur is anders as die wit kultuur, en daarom, wit ouens natuurlik kyk vir iemand wat hulle kon deel meer belange. dit is ook minder algemeen te vind’n uiters aantreklike Usa chick dan is dit om uit te vind’n baie aantreklike wit chick. Nie probeer om ongeskik te wees of iets, maar ek dink dit is hoekom. ja, dink ek jou reg, maar ek het net nie sien hoekom mense sou wil om te hou met hul eie wedloop ek bedoel waar is die avontuur en die geheim van die dating iemand in’n ander ras te kry om te leer om hul kultuur is amazing. Jy hoef nie te sit wit meisies af te maak jouself beter voel. Mexikaanse meisies is net so maklik, vandaar die hoë tiener swangerskap koers. selfs al het jy gesê dat jy nie probeer om ongeskik te wees, jy was. En dit is’n ware ding om te sê. Onkunde liefde Lyme vir ewig nee,»Anonieme»het dit reg. dit is makliker om te vind’n warm wit meisie as’n warm Spaanse meisie Eintlik is dit meer soos wit mans sien Usa vroue te wees»maklik»en»vuil»is. Ek is wit, so ek weet hoe wit mense dink. Bellemare se hoekom doen ek het’n gevoel paar vet modder sit in die voorkant van’n rekenaar haat Usa vroue, want iemand het jy vir een

About