submit


Ok ek het dele op hierdie vraag.) Hoe kan’n meisie benadering’n man wanneer sy self-vertroue? Ek dink ek is afskuwelike. Ek sal nie nader ouens wat baie aantreklik. My fisiese standaarde is laag.) Ouens, as’n meisie genader jy in die openbare en glimlag jy en sê hi ek m.) Hoe kan’n meisie benadering’n man wanneer sy self-vertroue? Ek dink ek is afskuwelike. Ek sal nie nader ouens wat baie aantreklik. My fisiese standaarde is laag.) Ouens, as’n meisie genader jy in die openbare en glimlag jy en sê hi ek m X, wat sou jy dink nie. Doen dit afhang van hoe aantreklik sy is? Ek is bevrees’n paar ou sal na my kyk in afgryse. (As sy is aantreklik, sou ek probeer om te styg as sy was onaantreklik, ek sou die einde van die gesprek so gou as moontlik, maar nog steeds respek vir haar vertroue. Daar is geen skande in om te probeer. Dit blyk dat jou werklike probleem is onsekerheid, so jy moet’n foto van jouself op die hier om te sien wat die vreemdelinge dink. Ook, kan dit wees iets wat jy op te los. Byvoorbeeld, as jy is afskuwelik, maar ook oor die gewig van dit kan wees dat jy sal nie meer afskuwelike as jy verloor die gewig. Ek gebruik om te dink die meisies het gedink ek was lelik en nie hul soort. Later toe ek met hulle gepraat het, het hulle vir my gesê hulle het gedink hulle was te lelik vir my en sal nooit soos’n meisie soos hulle. Ek het gedink dit was interessant. Mooi meisies DINK hulle is te lelik vir my. Koue benaderings is nie van plan om die pad om te gaan, omdat jy’n gebrek aan selfvertroue. Die truuk hier, gaan wees om te weet die ouens deur middel van’n wedersydse belangstelling. Veronderstel jy beide gaan na die dieselfde fotografie of kook klub, byvoorbeeld. Nadat jy hom sien is daar’n paar keer, gaan net na hom en gebruik daardie nag s klub as die onderwerp van die gesprek. Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing, Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing, Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing

About