submit


Hoe kan ek weet as’n Mexikaanse man is werklik geïnteresseerd is in my en nie net omdat ek wit is? Hy is uit Mexiko, maar verskuif na Amerika’n paar jaar gelede vir werk. Ek het hom ontmoet by my werk. Vriend hom eerste. In my verlede dating ervarings in my s, ek het die datum mans wat ek ontmoet het by die werk, aangesien die werk blyk te wees’n soort van die sosiale lewe vir die meeste mense. Ek ontmoet een waar ons gedateer sommige, Steve, en ons het groot vriende geword, maar dit het nie draai romantiese selfs al het hy was’n groot man. Dan was daar’n ander een, Keith, wat ek gevind fisies aantreklik en ons het’n verhouding. Hy blyk te wees’n leuenaar, ek het gevind dat uit en gestort hom sonder om hom te vertel hoekom. Net nie gaan met as jy vind hom aantreklik, maar gaan met sy karakter sodra hy stel dit aan jou en as hy versoenbaar is met jou oortuigings en waardes, gaan vir dit. Dit neem tyd om uit te vind. Onthou as dinge draai suur, een van julle sal wil hê om op te hou werk. Nou dat ek ouer, ek sien nie die mense wat ek werk met die verlede vriende. Ek wil eerder hou dit professionele eerder as om te persoonlik met hulle. Wanneer daar verskille tussen mense, ‘n mens kan wonder of dit is’n rede vir hulle om aangetrokke te wees of minder aangetrokke tot’n persoon. Ek het gesien gevalle van in Mexiko van die jonger manne wat met ouer wit vroue uit die VSA. As hulle weet wat hulle doen, nie een van my besigheid. Ek het gesien gevalle van jong gay mans wat met ouer veel minder aantreklik wit mans uit die VSA. As hulle weet wat hulle doen, nie een van my besigheid. Die meer algemene geval is ouer mans op soek na jonger meer aantreklik vroue in minder gegoede lande. Daar is bedrywe gebou rondom dit. As hulle weet wat hulle doen, nie een van my besigheid. Ek is geneig om nie te veel betrokke is in die beoordeling van sulke dinge. Mense verbind vir baie redes. En die ekonomie is deel van die meeste van enige verhouding. Ek wil graag om te sien meer oorgrens-verhoudings van alle soorte. En as daar is babas gebore met dubbele burgerskap, wat net bring die lande saam. Miskien moet ek maak dit my besigheid. Miskien kan ek vereniging mense van die VSA en Mexiko vir die huwelik. Ongeag van geslag en ouderdom. Waarom sou’n»Mexikaanse man»sorg as jy wit is of nie. Wat as ek flip jou vraag: hoe kan ek weet as’n wit vrou is werklik geïnteresseerd is in my en nie net omdat ek»Mexikaanse». Hoe klink dit. Deur die manier waarop:»Mexikaanse»is’n nasionaliteit en nie’n etnisiteit. Daar is wit Meksikaans, bruin Meksikane, geel Meksikane, groen Meksikane daar is Meksikane van Europese oorsprong, van die midde-oosterse oorsprong, van die Chinese oorsprong Glo dit of nie, as’n Mexikaanse wou datum’n wit persoon, kon hulle eenvoudig datum’n wit Meksikaans. Hulle is nie so moeilik om te vind

About