submit


Huis Registreer Teken in Soek Kyk na die Top Nou Aanlyn Plekke VRAE Uitgaan Affiliate Program Privaatheid Beleid Kliënt Ondersteuning Kopiereg Lava Plek ek is’n persoon, probeer om die lewe te verstaan, myne is, is goed, met pyn en smarte wat crash my siel, met die hoop, drome en tye van liefde en geluk. o, die lewe is’n tyd dat ons nodig het om te verken en skat die passie is wat die lewe beweeg, my werk is opwindend, iemand wat nie die geluk om te werk in wat dit hou. Ek is gelukkig persoon vir daardie rede, my belange en stokperdjies is binne-in my werk. Die voorkoms is die eenvoudige man wat nog glo in die romanse. Ou mode, en positiewe uitkyk in die lewe. Ek gee’n baie van die belangrikheid van familie, ek wil om te omring word deur’n liefdevolle familie en sorg vir hulle. Het’n paar vriende, slegs diegene wat Jonk maklik gaan enkele top uitvoerende soek vir’n lekker partytjie liefdevolle meisie Is u belangstel. Wel, hier is’n bietjie meer oor my, ek is’n deel Mexikaanse deel italiaanse deel spaanse enkele man, hond minnaar, Movies, reis, gaan uit met my vriende, nie die lewe te ernstig. Wit vel, medium-kompleks, bruin oë, twee van hulle, mooi, goeie humor. ‘n mooi en oop houding, smaak vir die lewe en die mense, nie My naam is Miguel,

Ek is’n musikant, die helfte guiro, ek wil om aan te trek wel, ruik goed, selfs in die warmste Miguel. ‘n goeie wyn, lekker eet, en’n pragtige vrou.

Ek gebruik om te werk in toerisme. Ek het’n baie werk, die res net so intensief en waardeer ander kulture, kos, tradisies, natuur, nuwe stede, mooi Hi, ek wil om te lees’n interessante boek, soos roman, ek hou van kook, en reis. Ek lyk soos’n normale latyns-persoon, Im Mexikaanse en’n live ons kos ek hou om iemand te ontmoet wat my wys hul kostuums en hoe doen jy woon

About