submit


Ek wil om te lewe elke dag asof dit jou laaste is. Een van my woorde is»Alles kom op die regte tyd, word die pasiënt se. Ek wil graag vriende te hê in die streek. Ek besoek die land, en ek was lief vir dit. Vriendskap is’n goeie manier om te begin’n verhouding. So waar As ek leef in Mexiko Stad wil om te e-pos die eerste keer iemand wat eerlik is, maak nie saak wat hy is geskei of nooit getroud, kyk om te skryf en die uitruil van’n paar punte van die oog. Ek het my eie klein biz, liefde eerlik en h. Ek is lief om te lees, leer en dink. As’n prokureur en in die algemeen, ek het’n hoë etiese standaard. Goeie koffie en’n groot boek kan’n groot middag na werk. Sang as’n stokperdjie het my toegelaat om te deel met die mense my l. As jy’n enkele man soek vir Mexiko vrou en het nie probeer om ons tog, hoekom nie nou probeer. Jy het niks om te verloor nie. Die liefde Wakker is’n gratis dating service. Ontmoet duisende van fondse, aantreklik Mexikaanse meisies vir enige soort van verhoudings — online chat, vriendskap of die huwelik. Sonder enige betaling wat jy kan kyk na Mexiko dames se persoonlike advertensies wat deel jou belangstellings en waardes. Daar is duisende van gemodereer singles profiele van Mexiko met die werklike foto’s en kontak besonderhede. Net registreer in maklike stappe en stuur op die regte pad boodskappe of IM aan iemand wat jy wil

About