submit


hierdie Meksikaanse meisie wat praat geen engels gewerk het by ons familie restaurant vir’n jaar totdat sy ophou onlangs in Mei. Ek praat spaans, maar ons meestal kommunikeer deur middel van sms-boodskap met vertalings van yahoo antwoorde. ‘n maand na sy hou, ek het haar gevra om uit te gaan en ons het uit te keer. Ek het haar na die. hierdie Meksikaanse meisie wat praat geen engels gewerk het by ons familie restaurant vir’n jaar totdat sy ophou onlangs in Mei. Ek praat spaans, maar ons meestal kommunikeer deur middel van sms-boodskap met vertalings van yahoo antwoorde. ‘n maand na sy hou, ek het haar gevra om uit te gaan en ons het uit te keer. Ek het haar na die mall, bowling, akwarium. Ek soen haar op die derde keer het ons uitgegaan. een week later het ek haar om tennis te speel en ons het nie gaan uit vir’n maand. ons het om te kommunikeer baie óf na ons gesoen. dan het ek haar gevra om te gaan inkopies doen en sê ja. Ek het haar’n paar dinge want sy is swak en nadat ek laat sak haar af, het sy my gesoen, (sy het die skuif gemaak het) ek het vir haar gesê dat ek omgegee vir haar, maar ek weet nie wat om nou te doen. sy is baie mooi en het ouens slaan op haar non-stop. sy is en goeie katolieke meisie. sy is baie mooi. Ek weet nie of sy hou my of sy soen my, want ek het haar’n paar klere. Taal kan oorkom word. Sy klink soos’n goeie persoon. Net werk op jou spaans. Maar regtig help haar met haar engels. Sy is van plan om te wees op’n nadeel vir ewig as sy nie kan hanteer engels. Ek dink jy kan gevind het’n juweel, sien haar, wees’n goeie vriend. Die res kan kom in die tyd, ek dink dit sal. Toe my ma het my pa, sy het t praat enige spaans en hy het t praat nie engels nie, maar hulle het geweet dat wanneer hulle met mekaar wat hulle wou hê om te werk op wat dit ook al was hulle gevoel. Hulle het’n spaanse na engels woordeboek oral waar hulle gegaan en het baie lang (en stadig) gesprekke. -‘n paar jaar later, hulle is nog steeds saam, nog steeds in die liefde, en nog steeds praat van’n storm — en hulle is albei bi-lingual. My voorstel kry’n woordeboek, en nie vermy gesprekke. Aantrekkingskrag net so ver gaan. Dit was baie gaaf van jou om dinge te koop vir haar jy het geweet wat sy nodig het. Eerlikwaar, ek dink sy soen jy om dankie te sê vir jou vriendelikheid. Jy kan nie kommunikeer, jy het uitgegaan w haar voor, so sy was t’n vreemdeling vir jou. Gaan w iemand, jy kan nie eens kommunikeer w sou baie moeilik om te doen in’n verhouding. Dit is moeilik genoeg om te doen, selfs wanneer ons praat dieselfde taal. Ek het nie’n vooroordeel been in my liggaam nie, maar ek wil eerlik sê om te vind iemand wat jy kan praat met ten minste in staat wees om te deel jou dag met. Iemand wat jy kan kommunikeer met. Weer, ek voel dit was’n gebaar van dank vriendelikheid sy het tads. jy. Sy iemand sou wees om’n dag te spandeer met of om dinge te doen soos jy ve gedoen, maar vir iemand bestendige, ek stel voor jy iemand wat jy ten minste kan praat om’n ware verhouding met. Beste vir jou. Iemand w kom saam wat jy sal weet wat die regte ding. jy moet kry’n paar spaanse lesse en verras haar. Of koop’n Rosetta stone stel en leer spaans by die huis. dit is’n baie vinniger en baie beter as sommige van die ander skywe hulle daar buite. Wie weet, sy kan in staat wees om te help jy uit op’n paar dinge. Óf manier is dit nog steeds gee jy’n kans om haar te sien en sien as dinge sal uitwerk. Maar def leer’n paar spaans, andersins nie een van julle gaan in staat wees om aan te beweeg in hierdie verhouding. mans u moet kom reguit met die meisie en haar vertel hoe u het oor haar. Dit is as jy voel iets vir haar. Dan hoor haar uit daardie punt u kan kry om te begin wat jy wil om te begin met haar ek dink jy gaan om haar te vra jouself om uit te vind. Anders sou ek net sê dit was’n dankie vir die klere. sy dalk wil jy maar is sy is baie godsdienstige dan miskien sy is net bang. Bel haar en praat met haar’n bietjie meer. Kry haar gemaklik met jou. Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing, Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing, Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing, my kêrel van die jaar nie wil om te lewe met my nie. In plaas daarvan, hy wil om te lewe met sy nuwe vriende. Wat moet ek doen?

sukkel

About