submit


Tydens my tweede nag in Mexico City Ek ontmoet met die Mexikaanse Ouens en ons het op’n Vuur Mexikaanse Tacos Straat Kos Toer van die stad. Van Kop Tacos, Bok Tacos, ons het probeer om so baie heerlike Tacos. Ek het met my vriende die Mexikaanse Ouens (slegs drie aangesluit het, Moises, Horacio en Alonso). Ons begin die Taco Mexikaanse Straat Kos toer by Parades vir’n paar heerlike Tacos. Ons het probeer om die Vleis met Chorizo, Al Pastoor en Rib met Kaas. Volgende ons het om te Tacos Lolita te eet Hoof Tacos. Ons het’n mengsel van die Kop, Tong, Ingewande met oë en Kop sous. Dit klink dalk gek, maar dit was’n paar van die beste tacos in die wêreld. Om dit te skakel op ons het om te Quesadillas Maria Isabel om diep gebraaide Quesadillas. Ek het die Koring Swam Quesadillas. Dit is die Mexikaanse truffel en dit was so vuur. Aan die einde van die nag, het ons gery het na Birria La Polar om’n paar Birria Tacos wat Bok is en om te probeer om die Bok sous. Dit is waarskynlik die beste Taco in die wêreld. Ek hoop jy hou van uit die Vuur Mexikaanse Tacos Straat Kos Toer van Mexico City in samewerking met die Mexikaanse Ouens. As jy lief vir hierdie video gee asseblief vir my’n thumbs up, kommentaar hieronder en skryf in op my channel

About